array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Danser med drenge

Danser med drenge

Favorit

Danser med drenge - popmusik til hele virksomheden
I har helt sikkert danset til deres musik før! Og nu kan I danse til dem igen til en forrygende live koncert.  Hvad enten det skal være til ”Hvor længe vil du ydmyge mig” eller ”Sig du kan li mig”.

Danser med drenge er vilde med at give koncerter og det mærker publikum. Deres koncerter er altid populære. På deres hjemmeside skriver de:

”Efter over 30 år i musikbranchen - heraf de mere end 25 år i pladebranchen - er der mange folk, der har spurgt de gamle onkler, om tiden mon ikke snart er inde til at lægge de hårdt prøvede instrumenter på hylden og hvile de rustne stemmer. Burde onklerne ikke trække sig tilbage og nyde deres opium? Til dette svarer de - overraskede: "Må vi være fri - vi er jo kun lige begyndt."”

Vi er så enige! Danser med drenge er stadig med i toppen af poppen.

Danser med Drenge er et dansk poporkester, der blev stiftet i 1991 af Klaus Kjellerup. Gruppen har igennem karrieren opnået store albumsalgstal og har siden årtusindeskiftet også mange succesfulde koncerter.

Danser med drenge:
Klaus Kjellerup, Rie Rasmussen, Henrik Stanley Møller, Steffen Qwist, Morten Bolvig og Kasper Langkjær. 

Skal I have popmusik til årets firmajulefest? Skal I huske at være i god tid, der er rift om "drengene". 

Læs mere...