array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Sangstudiet

Sangstudiet

Favorit

Fælles sang - minder for livet
Vi åbner et professionelt lydstudie, så Jeres virksomhed kan komme foran mikrofonerne og stå, hvor store kendte sangere og sangerinder har stået og indspillet deres musik.

Vi producerer Jeres eget firma-nummer, hvad enten det er rock, pop, rap, soul, dansktop eller en vise. I vil blive hjulpet af en professionel producer, som vil sørge for, at I ender med et musikalsk godt produkt.

I kan enten vælge at synge til et allerede eksisterende nummer, I kan få komponeret en melodi til lejligheden eller I kan være med til at skrive musikken.

Vi skræddersyr Jeres studie-optagelse, så I får fokus på Jeres ønsker. Det skaber en helt særlig stemning og sammenhæng at skulle optage Jeres sang.

Sangarrangementet giver flere god resultater. I får muligheden for at opleve hinanden på en helt anden måde. I lærer at koordinere Jeres stemmer i forhold til hinanden og arbejde mod et fælles mål.

Herunder vil I lære at afgive og modtage konstruktiv kritik. I vil desuden lære Jeres sangstemmer at kende og opdage, hvordan I hver især kan bidrage med hver Jeres stemme.

Sangstudiet kan kombineres med Gospel Workshop, Kor Teambuilding eller Allstar-event. Efter finpudsning vil I få et præsentabelt produkt, som I godt kan være bekendt, som repræsenterer Jeres virksomhed på fineste måde. 

Læs mere...