array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
CykelTaxa

CykelTaxa

Favorit

Byens cykeltaxi bedste transport
Cykeltaxi er byens absolutte bedste transport. Her vil I hurtigt komme igennem byen, og samtidigt være helt tæt på alting.

Det er nem og hurtig transport og er især velegnet, hvis I skal rundt til flere destinationer. F.eks. i forbindelse med sightseeing eller imellem møder og udstillinger.

I Danmark er vi stolte af vores cykelkultur. Rigtigt mange mennesker bruger cyklen som enten primære eller supplerende transportmiddel. Det er godt for miljøet og giver et anderledes bybillede.

En cykeltaxi er en rickshaw, som er trukket af en cykel. Den stammer oprindeligt fra Asien, men har i de senere år bredt sig til alle større vestlige byer.

Når I bliver transporteret med cykeltaxi, får I og Jeres gæster en unik mulighed for at opleve byen i gadehøjde.

Det er en stress-fri transport form, der vækker glæde og begejstring.

Cykeltaxierne leveres i forskellige typer. De kan blive dekoreret efter ønske og I har mulighed for at få forudbestille en forfriskning, som I kan nyde undervejs.

Mange af vores cykeltaxi-chauffører kan også fungere som turistguider. De kan både fortælle om de forskellige sights, som I passerer og en masse små historier fra byen. 

Hvis I er flere, som skal transporteres, er det også muligt at køre med hestevogn. Her får I også en hyggelig transport, hvor I får tid til at nyde omgivelserne. 

Læs mere...