array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Award Show Award Show Award Show Award Show Award Show Award Show

Award Show

Favorit

Flot og stilet Award Show
Årets bedste sælger er... Videopræsentation og musik igangsættes med flot grafisk video der projekteres til storskærme.

Konferencier står klar med mikrofon og gyldent håndtryk til den nominerede, der er på vej til scenen på den røde løber , og samtidig fyldes salen af klapsalver.

Nominer jeres kollegaer til årets firmafest eller julefrokost!

Ønsker I award showet skal være gennemført anbefaler vi følgespot og videomand der transmitterer nærbilledet af de nominerede til storskærme.

Selve temaet består både showet og dekorationen (Stjernehimmel, guldstjerner, uplight lys og lyseffekter, hazer, Gulballoner i 50 og 200Ø, Awardstatuetter, rød løber, VIP standere med bånd, scene, projektorer, storskærme, lys- og videomand etc.) samt konferencier, statuetter med indgraveringer etc.

Vi kan levere hele setuppet til festlokale eller til jeres firma. Flotte borddekorationer står vi også for hvis vi skal lavere hele temafesten samt bar, menu og musik til dansegulvet.

Ønsker I selv, at stå for dele af setuppet assisterer vi jer gerne og hjælper med fx videoredigeringen, lyd og lys så I får en flot præsentationsvideo og nominering af kollegaerne.

Kontakt os allede i dag og hør mere omkring de mange muligheder til award showet

Læs mere...