array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej en Dværg

Lej en Dværg

Favorit

Book en dværg - En vaskeægte én!

Skal jeres fest have en ekstra krølle på halen, kan I booke en dværg! Vores dværge kan være klædt ud, så de passer ind i et tema, men kan også udføre opgaver i baren eller som små tjenere.

At leje en dværg giver jeres fest en anderledes humoristisk vinkel. Det er ikke kun Snehvide, som kommer i godt selskab. Dværgene kan komme iført tøj som snehvide, jakkesæt, alf- eller nissekostumer. Idéen er specielt sjov til en firmafest, firmajulefrokost eller lignende.

Har du et specielt ønske eller en helt vild god idé, beder vi dig kontakte os, igennem kontaktformularen til højre.

Vi står altid klar til at bidrage til vores kunders fede idéer!

 

Lej en dværg til enhver rolle

Vi har dværge som kan indgå i alle funktioner som eventpersonale, skuespillere, modeller og statister. Der er rigtigt mange muligheder.

I kan også booke en meget høj mand, hvis I vil gå den anden vej. Og begge kan f.eks. fungere som levende invitationer til festen, være en underholdende velkomstkomite eller give rollespillet en opsigtsvækkende dimension.

Vi har kun ansæt dværge, som nyder deres erhverv som kunstnere og artister. I vil møde charmerende små mennesker, som formår at skabe en god stemning og yde en god service eller være lidt frække i replikken, hvis det er dét, som kræves.

 

Skab en ny stemning, med et klassisk tema

Skal I holde en Las Vegas eller Gangster temafest, giver vores dværge også jeres tema et flabet udtryk, som med godt humør og underholdning sætter gang i festen.

Uanset hvilken fest eller hvilket event, du ønsker at leje en dværg til, har vi en meget lille mand eller kvinde klar til opgaven. Fyldt med selvironi og genial humor!

Læs mere...