array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Mystery Room Mystery Room Mystery Room Mystery Room Mystery Room

Mystery Room

Favorit

Mystery Room
Der er garanteret sjov og nervepirrende oplevelser, når I bliver spærret inde i det hemmelige laboratorie og kun har 60 minutter til at bryde ud.

I løbet af de 60 minutter vil I blive konfronteret med gåder, koder og mysterier. Scenen foregår under jorden i det gamle København, hvor I opdager det hemmelige rum og ender med at blive spærret inde.

Mystery Room afslører en verden, hvor intet er som det ser ud. Jeres sanser og logiske tænkning vil blive udfordret, når I bliver udsat for situationer, hvor I skal gennemskue sammenhængen mellem forskellige genstande, finde skjulte tegn og afkode komplicerede koder.

Scenariet er udviklet i samarbejde med filmrekvisitører, teaterfolk, designere og coaches, for at skabe den perfekte og virkelighedstro gennemførte oplevelse.

Denne teambuilding skaber særlige betingelser for personlig og faglig udvikling. I vil få værdifuld læring om, hvordan I samarbejder under pres og har mulighed for at udvikle nye konstellationer.

Mystery Room er oprindelig udviklet i Japan, og har i de sidste år oplevet stor popularitet kloden rundt.

Beliggenhed: nær Kastellet og offentlig transport. 

Læs mere...