array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
3 Kampen

3 Kampen

Favorit

3 kampen – skræddersyet teambuilding
3 kampen giver Jer underholdning og teambuilding på en gang. 

Som udgangspunkt tilbyder vi både kreative- og klassiske teambuildingøvelser. Fælles for opgaverne er, at I bliver opdelt i grupper og sammen skal klare opgaverne.

Vi anbfaler  at 3 kampen afvikles udendørs på et større område, men driller vejret eller er vi henne i de kolde måneder, kan en 3 kamp sagtens sammensættes med henblik på afvikling indendørs.

Alle opgaverne vil være designet præcist til Jeres behov. I bestemmer på forhånd, om opgaverne skal være fysiske og sportsprægede, matematiske og logiske eller udfordre andre kompetencer. Opgaverne bliver designet, så alle kan være med, af dygtige teambuildings eksperter, som sørger for, at alle opgaver matcher lige netop Jeres behov.

I bliver opdelt i hold alt efter, hvor mange deltagere I er, og I skal i fællesskab klare 3 forskellige større opgaver. I bestemmer selv, hvor meget konkurrence der skal være i 3 kampen. 

3 kampen kan enten have udgangspunkt i den traditionelle militære kamp, som er mere fysisk hård, til de mere bløde og sjove aktiviteter som segway, sumobrydning, ølsmagnings-konkurrence til de mere intellektuelle udfordringer, hvor der skal bruges mere logisk sans end muskelkraft. 

3 kampen kan arrangeres i forbindelse med Jeres firmafest, sommerfest eller kursus, men fungerer også som et teambuildings arrangement i sig selv. Vores fest- og eventarrangør kan evt. arrangere en afsluttende fest på 3 kampen, som den perfekte afslutning på en udfordrende dag.

Varigheden af 3 Kampen tilpasses jeres ønsker og er I en større forsamling eller ønsker en længere aktiv eventdag anbefaler vi, at I tager et kig på 5 Kampen, som byder på endnu mere teambuilding og fælles aktiviteter.

Kontakt os for at høre nærmere. Der er mange muligheder, og vi finder den rette løsning til Jer. 

Læs mere...