array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Helium Balloner Helium Balloner Helium Balloner Helium Balloner

Helium Balloner

Favorit

Helium balloner - Festligere blive det næppe…
Lad balloner få Jeres arrangement op i et andet luftlagt. Dekorer med de flotteste balloner til årets festlige lejligheder og begivenheder, hvis I vil gøre et særligt indtryk.

Vi tilbyder helium balloner i alle størrelser fra de små til bordpynten til de helt store, som er en meter i diameter. Vores balloner kan både give en farverig collegestemning, men også skabe en festlig elegant atmosfære.

Pynt op med balloner til firmafesten, firmajulefrokostern, jubilæet eller receptionen.

Vi er også leveringsdygtige i balloner til promovering. I får leveret balloner i de ønskede farver og tryk, lige parat til at gøre et godt indtryk på både små og store. Ballonerne vækker opmærksomhed og er bevægelige reklamesøjler.

Eller hvad at slippe hundredevis af Jeres balloner løs til et flot event? F.eks. i forbindelse med lancering af nyt produkt, firmafesten eller andre festlige lejligheder, hvor I gerne vil gøre ekstra opmærksom på Jeres virksomhed.

Er der tale om jubilæum eller indvielse anbefaler vi et ballondrop under middagen. Et ballondrop er 100 eller flere 1000 ballone, som bliver sluppet løs over Jeres hoveder i et imponerende syn. 

Vi dekorerer jeres lokale eller lokation efter aftale med balloner og har stor erfaring med at pynte op med balloner i store haller.

Balloner er ikke blot balloner. Få lavet ballondyr eller helt fantaktiske ballondekorationer som gulv-skulpturer, der kan være flere meter høje. Valget er jeres!

Vi leverer også heliumballoner, så I selv kan stå for opsætning. 

Læs mere...