array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Kanapéer

Kanapéer

Favorit

En kanapé til den lille lækre sult 
Det er en lille lækkerbisken. Den spises med fingrene ledsaget af en lille serviet. Det kendetegnende ved kanapeer er for det første størrelsen. Derudover er de som regel meget dekorative, elegante og fyldt med smag. De passer derfor til større arrangementer med mange deltagere.

I får lidt lækkert at spise og drikke, mens I har friheden til at bevæge Jer rundt. Det er velegnet ved receptioner, udstillinger, ferniseringer, netværksmøder eller andre festlige lejligheder. I kan også med fordel servere kanapeer som snack inden middagen eller som afslutning på workshop eller kursus.

Der er mange fordele ved at servere kanapeer. Det kræver et minimum forbrug af service. Kanapeer giver stor fleksibilitet. Det er nemt for Jer at servere lidt for enhver smag.

Vi bruger kun de bedste råvarer. I kan vælge ud fra vores sortiment, som indeholder klassiske kanapeer eller med inspiration fra verdens køkkener. Vi laver også gerne kanapeer ud fra Jeres ønske mht. råvarer, tema, farvevalg mm.

Et godt glas vin, champagne eller kold øl passer godt til kanapéerne - alt efter smag. Ønsker I at helgardere Jer, så alle kan være med, anbefaler vi, at I bestiller 1/2 kanapeer og 1/2 Tapas som egner sig perfekt til alt lige fra firmafest og reception til jubilæum og kick off.

Bestil hele pakken så sørger vi for vellidte og servidemindede tjenere til jeres arrangment.

Læs mere...