array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Allan René Olesen

Allan René Olesen

Favorit

Et foredrag der har det hele! 
Oplev Allan René Olesens fantastiske energi med et foredrag der har det hele. Engagement og nærvær med humoristisk vinkling og karikerede historier, der skaber en fantastisk ramme og dynamik.

I kommer til at grine så tårerne triller, I bliver involveret aktivt undervejs og I bliver efterladt motiverede til bevægelse fremadrettet.

Det siger andre
"Yderst inspirerende og tankevækkende. Du fik en hel flok medarbejdere til at grine, tænke og reflektere. Med din egen stærke historie som ramme, formåede du virkelig at nå ind til os og give os et kærligt - men også resolut - spark i røven. TAK!”
Jesper Bradsted - redaktionschef - TV2/Nord

"Tusind tak for sidst, det var en helt fantastisk inspirerende dag. Aldrig har vi oplevet så mange positive tilkendegivelser på en teamdag. Vi kan mærke en forskel på medarbejderne!! Du er virkelig et livsstykke af format!!
Anna Poulsen - Leder Social og Sundhed - Morsø Kommune

"Tak for en fantastisk dag. Alle deltagere var ellevilde. Vi ville ikke være forbeholdne for at skulle samarbejde med Addfocus igen!"
Erik Eskildsen, Afdelingsleder - LEGO A/S

Arbejdsglæde, Kommunikation, Samarbejde, Kultur
Allan bevæger sig i mange tematikker og tilretter indholdet, så det bliver relevant ind i jeres sammenhæng.

Tidsperspektiv kan være fra 1½ time til flere dage.

Formidling kan også foregå på engelsk.

Læs mere...