array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Kajaktur i Kanalerne Kajaktur i Kanalerne Kajaktur i Kanalerne

Kajaktur i Kanalerne

Favorit

Oplev København fra vandsiden - kajaktur i kanalerne
Her har I muligheden for at opleve København fra sin absolut smukkeste side. Fra vandsiden vil I nyde synet af Gammel Strand, Holmens Kirke, Børsen og Christiansborg.

I bliver placeret midt i hjertet af København helt tæt på historiske landemærker og får et unikt perspektiv på Danmarks hovedstad.

I kan både opleve København om dagen med den summende travle atmosfære eller stilheden, når solen er ved at gå ned og stilheden og mørket sænker sig.

Alle kajakture starter med en introduktion til teknik og udstyr. Hvorefter I vil blive guidet af en erfaren instruktør ud på Københavns kanaler.

Hvis der skal lidt mere spænding på drengen, kan en kajaktur i kanalerne med fordel kombineres med Kajakpolo. Det er også muligt at komme på kajakture i andre landsdele og naturområder: Kajakpolo afvikles flere steder i København i sommersæsonen.

Inden I kommer på vandet, vil I blive informeret om sikkerhed. I vil også få basal viden om kajaksejlads.Alt udstyr vil være til rådighed jf. vejrforhold og sikkerheden altid i top. 

Der aflyses stort set aldrig kajakture og mottoet er: Det er aldrig dårligt vejr - Kun dårlige klæder. Driller vejret dog alt for meget, vil kajakturen bliver aflyst, hvis det går ud over sikkerheden.

Til kajakturen hører også en forfriskning som er inkl. i prisen.

Ønsker I en Kajaktur på en å eller en af Danmarks flotte søer, kan vi også hjælpe med dette samt sørge for evt. transport og koordinering af frokost mv.

Læs mere...