array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Fotograf

Fotograf

Favorit

Få foreviget de store øjeblikke med prof. fotograf!
Alle og enhver kan tage et fotografi. Men det kræver en professionel fotograf, hvis I skal have professionelle resultater. En dygtig professionel fotograf har øje for de særlige vinkler, lyssætning og kameraindstillinger.

Fotografen orienterer sig hurtigt, sørger for optimalt lys og opstilling. I får en række fotos, som har ensartet høj kvalitet. Desuden har fotografen udstyret i orden, så lys og forhold spiller sammen.

Alt efter opgavetypen ”skyder” fotografen en stor mængde fotos. Der skelnes typisk mellem: portrætter, gruppebilleder, event fotos og produktfotos. Hvor der fotograferes er ligeledes afhængig af opgavens karakter. I har både mulighed for at blive fotograferet i et studie, i virksomheden eller på en udvalgt ”location”. 

Ved festlige events eller temafester som Studio 54 Temafest eller 80er Temafest kan fotografen indlede med at fotografere på den røde løber i bedste paparazzi-stil. Fotografen vil derefter dokumentere festen så længe, som I ønsker det og evt. tage gruppebilleder.

Vi anbefaler en professionel fotograf, hvis I skal have dokumenteret Jeres festlige lejligheder eller workshops, have taget portrætter, gruppebilleder, produkt- eller location-fotos. Hvad enten det skal bruges på website, tryksager, bannere eller andet, er den professionelle fotograf Jeres garanti for egnede foto.

Fotografen sørger for den nødvendige billedbehandling af aftalte fotos. 

Den humoristiske version af den professionelle fotograf er en fupfotograf, som ikke leverer professionelle fotos, men topsjov underholdning. 

Læs mere...