array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Ida Corr

Ida Corr

Favorit

Soul Dronning giver koncert til årets fester
Ida Corr kan måske betragtes som den danske ukronede soul dronning. Hendes stærke soul stemme og hendes personlige stil har givet hende fans i ind og udland. Ud over en fantastisk stemme er Ida også en drøm på en scene. Hendes nærvær og sødme er med til at skabe det perfekte sceneshow.

 Ida Corr er en dansk sangerinde og sangskriverske med gambiske rødder. Da hun var 11 vandt hun Danmarks første børne-Melodi Grand Prix med bandet Årgang '77. Det satte gang i en den unge Idas karriere, og som 16-årig optrådte hun med sit band på Skanderborg Festival som opvarmning for The Sandmen.

I 2005 debuterede hun med sit første soloalbum Streetdiva. Inden da havde hun sunget kor for blandt andre Gnags og Sanne Salomonsen. Ida fik sit internationale gennembrud med singlen "Let Me Think About It", der blev remixet af house-dj'en Fedde le Grand og gik ind som nummer1 på dance-hitlisterne i Storbritannien og USA.

Ida Corr synger primært soul, men også electrohouse. Hendes musik er rytmisk og dansevenlig, men har også kant, specielle rytmer og hendes helt eget særpræg. Ida vil helt sikkert få Jer alle sammen på dansegulvet til fantastisk fest. 

Læs mere...