array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Fad- og Speciel øl

Fad- og Speciel øl

Favorit

Specialøl for kendere og nydere
Sætter I særlig pris på øl eller vil I gerne give den traditionelle fadøl et pift? Vores ølbar er leveringsdygtig i en lang række specialøl både på fad og i flasker.

Vores sortiment er meget stort, hvad enten I vil smage øl lavet af utraditionelle råvarer, nye smagsvariationer eller fra små ukendte mikro-bryggerier. Vi leverer øl fra ind og udland og er altid på udkig efter nye spændende øltyper.

Der er altid noget for enhver smag. Vi har f.eks. flere typer ale, abberbier, alt, lagerøl, barleywine, hvedeøl, dunkel, porter og stout. Vi aftaler sortimentet på forhånd, så I får lige de rigtige typer øl. Vi rådgiver og vejleder gerne, så I får et udvalg, som dækker Jeres smag.

Det store udvalg gør det muligt for Jer at smage på flere forskellige typer øl og finde Jeres egen favoritter. Kan også give Jeres Oktober Temafest  en international dimension. 

Vi leverer altid øl med forskellig alkoholprocent og altid en kombination af lettere og tungere øl. Hvis I vil vide mere om øl, kan I med fordel læse mere om vores ølsmagninger.

En ølbar byder på kolde forfriskninger, som er en god afslutning på en aktiv dag med teambuilding, kursus og møder. Det er også velegnet til firmajulefrokosten, firmasommerfesten eller alle lejligheder, hvor en dejlig velsmagende øl vil gøre godt.  

Læs mere...