array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Danseorkestret

Danseorkestret

Favorit

Danseorkestret – en stjerne på den danske pop-himmel
Måske har I allerede danset til Danseorkestret i 80’erne. Der er dog lige så stor chance for, at I også dansede til dem i 90’erne og i det nye årtusinde.

Danseorkestret har heldigvis fundet sammen og spiller igen. Så nu har I muligheden for at danse til ”Regnedans”, ”Discodørmand”, ”Satellit” og ”Kom tilbage nu”. 

Bandets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, perkussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså. Derudover medvirker også guitaristen Aske Jacoby, pianisten Steen Rasmussen og trommeslageren Claes Antonsen.

Danseorkestret begyndte deres karriere i 1984 og vandt ”Årets John” på Musikcaféen i København for ”Regndans”. I 1985 blev Danseorkestret kåret til ”Årets Nye Navn”.

Danseorkestret anbefales til alle aldersklasse og ved alle lejligheder. I skal huske at slå til i god tid for at booke dem til årets fester, der er rift om dem. 

Vores eventbureau står klar til at hjælpe med arrangementet, hvis I ønsker det. Orkestret er velegnet som enkeltstående koncert eller f.eks. som underholdning til i en 80’er temafest. 

Med Danseorkestret på scenen har I et sikkert hit og garanti for et event, som bliver husket i lang tid.

Alternativer til Danseorkestret kan f.eks. være Sanne Salomonsen, Dodo and the Dodos eller ABBA Revival Band. 

Læs mere...