array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Herning Go-Kart Center

Herning Go-Kart Center

Favorit

Indendørs Go-Kart i Herning
Skal der være fart og over feltet og spænding til det næste store firmaevent, så besøg Midtjyllands største indendørs Go-Kart bane i Herning.

Herning Go-Kart Center er et indendørs Go-Kart Center som blev startet i 1998, siden da har der været arrangeret tusindvis af Go-Kart arrangementer – store som små!

Firma arrangementer, mandeaftener, tøseaftener, teambuilding, julefrokoster, polterabender eller hvis man blot vil ud at hygge sig med vennerne eller kollegaerne – leverer Herning Go-Kart Center gerne forslag til det næste Go-Kart arrangement.

Herning Go-Kart Center råder i dag over en flåde af Dino Leisure Go-Karts og arrangerer forskellige former for løb med op til 8 Go-Karts på banen ad gangen med en topfart på op til 60 km/t.  Selvfølgelig inkl. fuldt elektronisk tidstagning og løbsstyringssystemer, der gør det muligt at følge med i stillingen, omgangstider og hvem der skal køre i næste heat. Banen er opbygget med Flexi-Track modul systemet, som er det sikreste og mest moderne system som findes – uden gamle dæk til at blive fanget i.

Banen er ca. 300 meter lang med masser af udfordrende sving, der både kræver teknik og taktisk kørsel, samt et par langsider hvor det bare gælder om at give den fuld gas.

Herning Go-Kart Center ligger stor vægt på at alle får en god og sikker oplevelse.  Så få benzin i blodet og giv den gas med kollegaerne og vennerne til et hæsblæsende event i Herning Go-Kart Center.

Læs mere...