array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Anna David

Anna David

Favorit

Anna David toppen af poppen
Anna David slog for alvor igennem med singlen ”Fuck Dig” i 2005. På det tidspunkt var hun allerede en erfaren sangerinde med 9 års erfaring fra branchen.

Derefter har hun udgivet de populære singler ”Brænder mig” og ”Solstorm” i 2012.

Anna Davids stemme er sanseligt nærværende med en meget smuk karakteristisk klang. Hun har optrådt ved mange koncerter på festivals og open airs, herunder Langelands Festival, Skanderborg Festival, Århus festuge og ved en række award shows. 

Men det er ikke kun som sangerinde, at Anna har talent. Hun har flere gange optrådt i flere tv-serier, og kan spille flere musikinstrumenter og er en trænet danser.

Hendes sidste bedrift har være hendes rolle i musicalsuccesen ”Grease”, som er har spillet for udsolgte huse i både København og Århus.

I den forbindelse kan Anna David blive ledsaget af Silas Holst. Sammen synger de et udvalg af de velkende og populære sange fra Grease om Sandy og Danny.

Jeres event vil helt sikkert blive en succes med Anna David på scenen. Det er stjernekvalitet, og scene performance, som har en meget bred målgruppe.

Skal det være mere musical på menuen, kan vi anbefale Jer at tage et kig på Opera og Musical, som tager fat på de store kendte musicals. 

Læs mere...