array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Formel 1 Simulator

Formel 1 Simulator

Favorit

Giv den gas med Formel1
Kan I klare testen og kører op på siden af Formel1-kongerne Alonso, Hamilton eller Schumacher?

Her får I meget realistiske simulatorer, som giver Jer følelsen af at være på verdens berømteste Formel1-baner.

Jeres platform er cockpittet. Det er så autentisk, som det kan blive både med hensyn til instrumentering, funktionalitet og kontrol. Det er som et sidde i en Formel1-racer.

Dit udsyn udgøres af tre store skærme. De viser med utrolig virkelighedstro grafik præcis, hvad de professionelle Formel 1-kører oplever under et rigtigt Grand Prix.

Simulatoren er giver Jer en meget realistisk oplevelse. Den er udstyret med force feedback, som betyder, at I får en autentisk oplevelse. Jeres krop og hænder vil mærke alle ujævnheder og sving fra de laser-scannede baner.

Cockpittet vil give Jer en helhedsoplevelse af fart, motorvibration og de forskellige udfordringer, som er på de forskellige baner.  

I har en særlig chance for at teste Jeres evner på banerne! Der er fart på. Simulatoren giver Jer nervepirrende racerløb, hvor adrenalinet pumper, ligesom hvis I kørte på de fysiske baner.  I kommer til at mærke køreoplevelsen på både krop og sjæl.

Hvis I gerne vil op i luften, kan I prøve F16 simulatorer, som giver jeg den helt autentiske flyve oplevelse. Skal I selv ud på banen, kan vi anbefale en tur i Gokart.  

Læs mere...