array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Skattejagten

Skattejagten

Favorit

Skattejagten - Spændende og sjove udfordringer for alle
Skattejagten er et spændende festligt indslag, hvad enten det er til firmaets familiefest, som optakt til julefrokosten, sommerfesten eller som en anderledes udfordring i dagligdagen. Skattejagten designes, så den passer til alle aldersklasser eller målrettet til børn eller voksne.

I bestemmer selv, om det skal foregå indendørs eller udendørs, i skov og natur eller i byen. Mulighederne er mange. I bliver mødt med specielt designede udfordringer. Udfordringer, som tager udgangspunkt I jeres ønsker. Mystiske karakterer vil (vild)-lede Jer og give Jer hints og svar.

Skattejagten kan både designes med gammeldags skattekort og som moderne GPS-skattejagt. Fælles for begge udfordringer er, at I skal samarbejde om, at komme først til skatten.

Som udgangspunkt skal det være underholdende og I bestemmer selv, hvor konkurrencepræget skattejagten skal være.

Vi har stor erfaring med afholdelse af skattejagter, og I kan vælge, at vi vælger Jeres udfordringer. I har også mulighed for at præge Jeres egen skattejagt med tema og idéer.

Vi hjælper gerne med øvrig festarrangement i forbindelse med skattejagten, som tema og catering eller yderligere underholdning. Få et samlet tilbud på en hel dags aktiviteter bestående af skattejagt og om aftenen middag med bar, musik og dans hos eventbureauet QAKK Event.

Læs mere...