array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Pole Show Pole Show

Pole Show

Favorit

Frækt og flot Pole Show
Skal Jeres fest have opsigtsvækkende underholdning, så skal I selvfølgelig booke et Pole Show!

Et Pole Show er bygget op omkring en ”pole” – eller stang. Her vil dansere forbinde dans med gymnastisk, akrobatik og artisteri og præstere et imponerende show.

Pole dance er en sporty form for performancekunst. Her bliver dans kombineret med akrobatik omkring en lodret pæl.

Kunstformen er begyndt at blive populær de sidste ti år. Pole Dans bliver ikke kun dyrket som dans, men er blevet en udbredt effektiv fitness træning. Ligesom der findes en række konkurrencer, som bliver afholdt på årlig basis.  

Showet har stor underholdningsværdi og bringer stor fornøjelse hos både mænd og kvinder. Det kan være sensuelt, men som udgangspunkt handler det mere om styrke, det skal være graciøst ud over rytmik og udholdenhed. 

Det er også muligt at leje stænger. I kan også få en instruktør med, som vil lære Jer, hvordan I bevæger Jer på og omkring pælen.  Det er sjovt, spændende og moderne.

Et Pole Show er den perfekte underholdning til Jeres Las Vegas Temafest, men også til alle festlige lejligheder, hvor Jeres virksomhed vil have et flot show.

Læs mere...