array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Popcorn

Popcorn

Favorit
Skal I have popcorn? Ja, tak!
Vi leverer popcornmaskiner, Slush-ice-maskiner og Candyfloss-maskiner til alle lejligheder. Vores maskiner er alle i professionelle kalibre og resultatet er nylavede helt friske lækkerier. Skal Jeres event tilbyde flere godter, anbefaler vi, at I får besøg af en eller flere af vores pandekagevogne. En softice-maskine er også altid et hit. 
 
Leje af Popcornmaskine
Få serveret lækre popcorn til festen! Popcorn er en festlig snack og sundere end mange andre snacks og så er det enorm let at lave de lækreste popcorn - også selv om det er til flere hundrede. Antallet af popcornmaskiner, vi leverer, bliver udregnet på forhånd ud fra jeres deltager antal. Ligeledes sørger vi for, at I har rigeligt tilbehør og bægre til popcornene.
 
Leje af Slushicemaskiner
Slusch ice og popcorn er en god kombination til både voksne og børn til fest eller fødselsdag. Få leveret slush-ice med flere forskellige smag, som f.eks. jordbær, sport, hindbær, appelsin osv. samt bægre og skeer. Vi sørger for, at alle maskiner rengøres omhyggeligt efter brug og går ikke på kompromis med kvaliteten.
 
Få et godt tilbud på flere maskiner af gangen.
Læs mere...