array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Mobil Klatrevæg Mobil Klatrevæg

Mobil Klatrevæg

Favorit

Højt at klatre – tårnhøj underholdning på klatrevæg!
Uanset hvilket arrangement I skal afholde, er en mobil klatrevæg utrolig populær. Vi er leveringsdygtige i en række mobile klatrevægge på op til 8 meter høje. Vi leverer på Jeres adresse medfølgende kompetent og serviceminded personale.

I får en sjov aktivitet, som vækker glæde og begejstring f.eks. til firmafamilie Tivoli. En klatrevæg er også velegnet som fysisk aktivitet på workshoppen, sportsdagen eller andre lejligheder, hvor I kan starte med en frisk udfordring.

Det er desuden oplagt at implementere konkurrence elementer – hvem når først op til toppen? Det giver sved på panden, og får humøret i top.

Klatrevæggen er en betydelig fysisk udfordring, men de fleste kan klatre op til toppen med forskellig hastighed. Der kræves altså ingen særlige forudsætninger for at kunne kravle helt til tops.

Selve klatrevæggene er designede, så de både kan benyttes af børn og voksne.

En klatrevæg kan også være en del af en større forlystelsespark med f.eks. hoppeborg og ponyridning. Skal I afholde 5 kamp kan klatrevæggen indgå som en af konkurrenceelementerne.

Vi leverer, opstiller og afhenter klatrevæggen. Vores personale sørger for, at sikkerheden er helt i top og at alle får en sjov oplevelse.  

Læs mere...