array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Jane Rosengren

Jane Rosengren

Favorit

Om Jane Rosengren og hendes foredrag
Nu har I muligheden for, at opleve Jane Rosengren der får publikum op af stolene for herefter at lade dem få luft til fremprovokeret eftertanke. Janes foredrag er humoristiske, intelligente og indeholder masser af nærvær  og samtidig oser hun af mentalt overskud.

Med fantastisk baggrundsmusik, handskedukker, aktivitet hos deltagere og et kæmpe engagement fra scenen sikrer Jane, at I er sikret en del med i bagagen, når I kommer hjem.

Forefrag: Ta’ smilet alvorligt
Humoren på arbejdspladsen er en alvorlig sag, som skaber motivation og arbejdsglæde.
Alle har ret til humor og arbejdsglæde … men med retten følger pligten. Pligten til at bidrage, modtage og returnere.
Spiller du humorens spil eller er du lurpasser? Har I arbejdsglæde og humor nok på arbejdspladsen?
Vidste du, at humor modvirker stress? … og har en del til fælles med motion og sex?
På let underholdende og inddragende vis tages dine medarbejdere med ind i et reflektivt rum, hvor humoren tages ganske alvorligt.
 

Forefrag: 26 Timer i døgnet
“26 timer” er et interaktivt foredrag, hvor Jane Rosengren præsenterer hjælpemidler, der hjælper jer til at opnå oplevelsen af, at døgnet har 26 timer.

I 26 Timer foredraget bliver deltagerne præsenteret for metoder der virker lige nu. Metoderne virker og er samlet op gennem mange års studier af fysisk og mental peak performance.
 

CompanyCoaching
Giv dine medarbejdere chancen for at skabe balance, fokus og målrettethed i deres liv.   Jane Rosengren guider hele staben igennem en spændende livsbalancecoaching, som sætter den enkeltes fokus for de næste 12 måneder - rydder op og skaber plads.  

God energi, høj grad af interaktion og værdifulde resultater. 

Få et uforpligtende tilbud der passer til netop jeres firma.

Læs mere...