array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Alberte Winding

Alberte Winding

Favorit

Alsidige Alberte med den smukke stemme
Alberte Winding formår at give koncerter som er målrettet til børn eller voksne. Skal I have underholdningen til den store Firmafamilie Dag? Firmafesten for alle medarbejderne?

Under alle omstændigheder indtager Alberte scenen med varme glæde og godt humør. Hun er nærværende og interagerer med sit publikum, så I aldrig er i tvivl om, at I er velkomne.

Børnene kender Alberte fra rollen som Luna i DR TV’s Bamses Billedbog og sine børnebøger. Hun er god til at sætte sig ind i børnenes perspektiv og hendes børnekoncerter er meget populære hos både mindre og større børn.

Når Alberte holder børnekoncert, vil I høre flere af hendes børnehits, som f.eks. Tju Bang Chkolademand, Fredes Sang, Op til Dig og I mit Æbletræ. Alle børnene bliver involveret. De kommer både til at synge og danse med til de glade sange. 

Det er en mere moden Alberte, som udtrykker sig over for sit voksne publikum. Hendes stemme er inderlig og hendes stil er personlig og unik. Hendes talent, som sangerinde og sangskriverske, rammer direkte i hjertet og giver alle en intens smuk oplevelse.

På scenen bliver hun ledsaget af saxofonist Benjamin Koppel og bandets øvrige musikere. De leverer sprøde toner og stemningsfuld musik. Bl.a. vil I kunne genkende hittet ”Lyse Nætter” og numre fra hendes album ”Fjerde til Venstre”, som fik pris ved Danish Music Awards 2011.

Oplev Alberte Winding, Benjamin Koppel, Jan Rørdam og Andreas Fuglebæk i børne- eller voksenkoncerter.

Læs mere...