array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Italiensk Catering

Italiensk Catering

Favorit

Italiensk Catering, som ”mama” laver maden
Det italienske køkken er berømt og elsket kloden rundt. Det er gastronomi, som smager af sommer, sol og Middelhavet. Med sin mangfoldighed er det især egnet til buffet, hvor I går på opdagelse i velkendte og nye smagsindtryk.

De fleste kender og spiser ofte pizza og pasta, men det italienske køkken er meget mere end det. Italiensk mad er ikke kun ét køkken, men dækker over mange regioner med hver deres karakter.

Af kendte retter og ingredienser kan vi nævne trøfler, risotto, de berømte oster: bøffelmozzarella, parmesan, pecorino (fåreost) og gorgonzola (skimmelost), vitello tonnato (kalvekød med tun/kaperssovs), parmaskinke, carpaccio, salsa verde (grøn dressing) og krydderurter som: rosmarin, timian, basilikum og oregano, som er med til at give den skønne italienske smag og selvfølgelig den uundværlige olivenolie…

Vores buffet vil altid have et stort udvalg i kød, fisk og salater, som sammen med det berømte italienske brød fuldender Jeres måltid efter alle kunstens regler. Afslutningen kan passende være en af de kendte desserter som tiramisu eller panna cotta og en god kop espresso fra en af vores kaffevogne.

Vi sammensætter Jeres buffet efter Jeres ønsker, men den italienske smag og duften af sol og sommer er kendetegnede for Jeres skræddersyede menu. Vi hjælper gerne med at sammensætte en italiensk vinmenu, som passer til. 

I kan også vælge grill catering eller catering fra det internationale køkken. 

Læs mere...