array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Konditorkager

Konditorkager

Favorit

Lækre konditorkager til den kræsne søde tand
Konditorkager er stadigvæk en populær spise både til hverdag og fest. Vi taler kager i alle størrelser og typer. Skal I have en særlig lækker kage om fredagen? Eller den større kage ved jubilæet?

Vores konditorer laver også bryllupskager i så mange lag, som brudeparret måtte ønske. Netop til et bryllup er sammensætning, smag og udsmykning afgørende for det perfekte resultat.

Hvis I er i gang med at planlægge bryllup, kan vi også anbefale, at I tager et kig på Wedding Planner, som hjælp til planlægning af Jeres store dag.

Vores konditorer kan levere de bedste kager lige fra de traditionelle som f.eks. Othellolagkagen til nyere kombinationer måske med friske mousser og lakrids.  Det er også muligt at bestille dansk wienerbrød til de internationale kolleger, kunder og forretningsforbindelser, eller til morgenmaden i virksomheden.

I kan også vælge imellem et stort udvalg i skærekager, tærter, tørkager og andet bagværk. Hvis I er til søde sager, kan I også overveje en pandekage eller en isvogn. I kan også supplere kagen med god kaffe fra en kaffevogn.

Kager er en god og billig måde at forkæle Jeres medarbejdere på. Samtidigt kan det give et smagfuldt sukker-kick i en travl hverdag. 

Læs mere...