array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Horror Temafest Horror Temafest Horror Temafest Horror Temafest Horror Temafest

Horror Temafest

Favorit

Gysende fest med horror på menuen
Skal I planlægge årets halloween fest eller har I lyst til at anderledes tema? Så skulle I prøve at tage et kig på vores Horror Temafest.

Med vores Horror Temafest får I et gennemført gysende tema. Vi har et stort udvalg af dekorationer, kunstigt blod og mange ”skelletter” i skabene.

Vi anbefaler en special stylist til Jeres gæster for en gennemført fest. Vores horror stylister kan skabe blodige effekter, som passer lige ind i temaet. Ligesom vi har stort udvalg af kostumer, som vil få Jer helt i stemning.

Til Jeres Horror Temafest bliver der naturligvis serveret en hårdrejsende menu. Men bare rolig! Middagen vil blive lavet efter alle kunstens regler, veltillavet af de bedste råvarer.

Der vil naturligvis også være god vin i glassene – selvom velkomstdrinken kan være blodrød serveret med ”fingermad”.

Vi foreslår en gystnde guide til at lede festens gang, ligesom en DJ vil sætte prikken over i’et med den rigtige musik – både til at skabe den uhyggelige stemning og til at få folk på dansegulvet efter middagen.

Ved Halloweenfester vil udsmykningen også inkludere udskårne græskar og generelt efterårstema. Ligegyldigt hvilken drejning Jeres horror temafest skal have, sørger vi for en sjov aften med morsomt gys.

Læs mere...