array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej et Pokerbord

Lej et Pokerbord

Favorit

Giv Jeres pokerspil klasse
Poker er gentleman spillet, for mænd og kvinder med høj cigarføring. Skal Jeres poker-event/spil have et professionelt og elegant udtryk, udlejer vi alt, som I har brug for den til perfekte poker aften.

Vi har et stort udvalg af pokerborde, tilbehør og autentiske jetoner. Vi tilbyder 4 forskellige typer pokerborde og tilhørende 4 forskellige jeton-serier.

Hvis I ønsker et helt gennemført topdollar arrangement, skal I selvfølgelig have en eller flere pokerdealere. Vores dealere er uniformerede og yder optimal service.

Vi har også stor erfaring med afvikling af store pokerarrangementer. Vi har bl.a. kompetente turneringsledere og andet relevant personale. Derudover tilbyder vi projekterede oversigter med turneringsborde, ur, ”blinds” mm.

Summar summarum er vi en af Danmarks førende totalleverandører inden for pokerevents og oplevelser i poker. Vi leverer alt, hvad I har brug for at Jeres pokerevent bliver en bragende succes.

Hvis I er begyndere eller aldrig har spillet poker, kan I også booke pokerundervisning, hvor I vil lære spillet og en lang række tips og tricks.
Kontakt os, så vi kan sørge for, at I får de helt rigtige pokerborde og tilbehør.
 

Skal arrangementet piftes ekstra op, kan du desuden her læse om, hvor du lejer en bartender eller du kan se på andre fede firmaevents, der passer til enhver smag!

Læs mere...