array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Glaspustning Glaspustning

Glaspustning

Favorit

Glaspustning – glasklar teambuilding
Glas er et fascinerende materiale, som stadigvæk betager med skrøbelighed og styrke. Glaspustning er et gammelt håndværk med stærke traditioner. Glaspustning er den traditionelle måde at fremstille glaskunst og andre glasvarer på.

Ved et glaspustning teambuildings event får I muligheden for at blive indført i grundpricipperne for glaspustning. I vil lære glas at kende som materiale og blive præsenteret for nogle af dets mange potentialer.

Glaspusteren skaber og vejleder således, at I alle får mest muligt ud af Jeres teambuilding. I vil blive udfordret på Jeres kreativitet og samarbejdsevner, når I sammen skal skabe unikke glas.

Der kræves ingen specielle krav til fysisk form, kendskab til glaspustning eller andre forudsætninger. Vores glaspuster hjælper og vejleder.

Glaspustning som teambuilding tilrettelægges efter Jeres ønsker. I har også mulighed for at blive introduceret til andre teknikker som smeltning (fusing) og formning (slumpning) af glas.

Uanset hvilke teknikker som I vil lære, får I et indblik ind i glas, som et levende materiale. I vil selv skabe små unikke kunstværker, som vidnesbyrd på Jeres nye viden.  Glasvarerne vil blive efterbehandlet og kan afhentes dagen efter eller blive leveret til virksomheden.

Vi kan tilbyde forplejning undervejs, ligesom det også er muligt at lave andre glas-relaterede aktiviteter. Vi kan også sørge for transport. Hør nærmere, så vi sammen kan planlægge Jeres næste firmaudflugt. 

Læs mere...