array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Disco Dans & Show

Disco Dans & Show

Favorit

Oplev disco-feberen i flot show og få sving i hofterne
Disco dans og show er for Jer, som ønsker et festligt og sjov indslag. I kommer alle sammen op på tæerne og oplever i hinanden i en helt anden situation end I gør til hverdag.  Det er både festligt, lærerigt og sjovt.

Få leveret et fantastisk Disco show eller få undervisning i Disco dans. Disco dans er vel nok en af de letteste dansegenre at lære så, hvis I er mange nybegyndere på dansegulvet kan Disco varmt enbefales.

I bliver undervist af kompetente dansere, som lærer Jer at danse efter alle kunstens regler. Der vil være en gennemgang af grundtrin, inden I vil lære en lettere danseserie.

Der kræves ingen særlig forudsætninger for at deltage, men blot en lyst til at være med til noget sjovt. 

Til sidst vil I blive forbløffet af et fantastisk danseshow, hvor en eller flere dansere imponerer med professionel dans. 

Eventet er en god afslutning på en sjov og anderledes måde at være sammen på. Det skaber god stemning, og grænser bliver overskredet, når man danser sammen.

Et Disco event et godt festligt indslag i forbindelse med kursus og workshop eller som optakt til julefrokosten, sommerfesten eller andre festlige events.

Vores festarrangør kan bistå med hele arrangementer, f.eks. 80er Temafest, catering, 80 dekoration, festlokale. Hvis I vil gå hele vejen, kan vi også hjælpe med udklædning og lysshow til en gennemført disco-fest.  

Læs mere...