array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
51M Gladiatorbane

51M Gladiatorbane

Favorit

Hele 51 meter Gladiator forhindringsbane
Hele 51m lang Gladitor forhindringsbane der kan sammensættes efter ønske! Er I nået til dagen med firma-arrangement hvor der har været ønske om, at jeres sommerfest, firma- og familiedag eller teamdag gerne må indeholde underholdning, konkurrence og samarbejde så er den lange forhindringsbane et rigtig godt alternativ til en aktivitet der kan dække behov.

Forhindringsbanen sammensættes af flere sektioner og tilpasses kundernes ønsker eller pladskrav.

Selv om den har navnet gladiator forhindringsbane så er det for alle aldre og der stilles ikke specielle krav til fysik - dog vil det være en fordel at være fit hvis I skal dyste mod hinanden i teams hvor gladiator forhindrinsbanen er en af de mange forskellige aktiviteter.

Vi anbefaler gladiator forhindringsbanen som en enkelt aktivitet eller som en del af flere aktiviteter som bl.a. 5 kamp.

Kontakt os os hør nærmere omkring de mange muligheder for at prøve en enorm forhindringsbane I sikkert aldrig før har prøvet!

Læs mere...