array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Film Teambuilding Film Teambuilding Film Teambuilding

Film Teambuilding

Favorit

Dokumenter virksomhedens historie og kultur
Her er teambuilding, hvor Jeres udbytte er en video, som dokumenterer Jeres virksomhed og Jer som medarbejdere.

Når I arbejder med film, vil I blive opmærksomme på andre mekanismer i samarbejdet, som lader sig indfange og dokumentere på film.

Film teambuilding præsenterer Jer med en unik mulighed for at styrke Jeres virksomhed. Alle aktiviteter er baseret på at styrke relationerne mellem deltagerne.

Vi tilbyder teambuildings aktiviteter med et stærkt fokus på kvaliteten af de bånd, som skabes mellem deltagerne. Vores ekspertise bygger på genkendelse af koncepterne i samarbejde, teamprocesser og hold integritet.

Det unikke ved vores tilbud strækker sig ud over den konceptuelle viden; VideoMarathon Teambuilding bringer folk sammen gennem filmproduktion. Hver deltager er forberedt gennem færdigheds og kompetence vejledning og hvert hold får professionel filmproduktionsudstyr.

Vi har adgang til professionelle studier, som er med til sætte rammerne om Jeres projekt og tage det seriøst.

Alle teambuildings forløb bliver skræddersyet til Jeres behov. Vi har en stor og omfattende erfaring inden for teambuilding, som netop gør, at vi kan fremme teamprocesserne effektivt, med varige og målbare resultater.

I bestemmer selv, hvad der skal være temaet for Jeres teambuilding. Vores sortiment byder på forskellige opbygninger, som hver især har fokus på specifikke områder. Herunder er evalueringsformen også tilpasset Jeres formål. 

Læs mere...