array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
VIP bussen VIP bussen

VIP bussen

Favorit

"Sådan har jeg aldrig fået en bus før"
Her har du muligheden for at give dine kunder eller medarbejdere noget nyt, unikt og helt specielt. Her er tale om en VIP bus i verdensklasse, med klaver, ægte tæpper på gulvene, lammeskind i de behagelige læderstole, fadøl og vinbar. Espresso og mikrobølgeovn. Der er borde til alle, så der kan serveres anretninger.

Vi kalder det danmarks flotteste bus. Indvendig er den beklædt med lyngfarvet ruskind og guldlister. Der kan holdes konferencer og showcases, bussen har indbygget projektor og trådløst headset. Ligesom der er markise til en evt. udendørs scene. Vi stiller gerne med musiker eller entertainer og laver pakkeløsninger til jeres udflugt. 

Bussen kan også bare lejes med chauffør til transport og rejser, en transport som vil sætte sig på nethinden. Der er 27 siddepladser. 

Hvem har allerede kørt med bussen: Realkredit Danmark, FTZ, Nomeco, Skøtts Vinduer, Vestfyns teaterforening, Sønderborg Kommune, Folkalicious, Talentskolen, Rejsebureauet Viktors Farmor, etc

Mulighederne er mange i det rullende eventyr. 

Kontakt os for et godt tilbud -  det er billigere end du tror. 

Læs mere...