array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Murder Mystery

Murder Mystery

Favorit

Kan I opklare mordgåden?
Regel nummer 1 inden for mordefterforskning er, man aldrig må tage noget for givet. Tingene behøver ikke nødvendigvis at være, som det tager sig ud. Det giver dette spil en ekstra dimension og skaber ægte spænding.

Drabsafdelingen er vores nye detektivspil, som vil give Jer en udfordrende oplevelse til Jeres næste firma-arrangement. Det er et gådespil, hvor alle Jeres talenter, som detektiver skal i brug.

I vil opleve, at der bliver ”begået et mord lige midt ibland Jer”. I er blevet inddelt i hold og sammen skal i opklare den mystiske mordgåde.

Jeres samarbejde er vigtigt, og ved hjælp af kommunikation og snilde, skal I løse gåden. 

Selve mordgåden kan designes, så der drages paralleller mellem forløbet og medarbejdernes daglige arbejdsopgaver. På den måde sikrer I, at I får det fulde udbytte af aktiviteten.

I vil opnå fælles oplevelse og læring igennem en anderledes social aktivitet, som sætter gang i kreativiteten og den logiske sans.

Hvis Jeres mordmysterie skal inkludere spisning, er Middag med Mord et godt alternativ. Ligesom vi gerne hjælper med location og evt. middag som afslutning på Jeres mordmysterie.

F.eks. kan dagen blive afsluttet med en James Bond Temafest i ægte agent-stil.

Kontakt os, så vi kan sammen designe Jeres mordmysterie, så det passer til Jeres arrangement og virksomhed. 

Læs mere...