array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bumperz Event Bumperz Event Bumperz Event Bumperz Event Bumperz Event

Bumperz Event

Favorit

Når dine gæster eller deltagere skal have en helt særlig oplevelse til et kugleskørt firmaevent, så er Bumberz et af de sjoveste bud på markedet.

Alt bliver anderledes og sjovere med en Bumperz på, og det er en helt særlig følelse at skulle koordinere dine bevægelser, når du bliver bumpet rundt som en ”badebold”.

Deltagerne bliver iklædt oppustede plastikbolde og kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan foretage jer med Bumberz. De store bolde har 6 luftlommer, der fungerer som én stor airbag.

I kan eksempelvis kaste jer ud i en omgang fodbold, der får en helt ny dimension, når alle render rundt i kæmpe badebolde. I kan springe rundt på hovedet, wrestle med hinanden og alt sammen helt uden blå mærker.

Inden I kaster jer ud i det, står uddannede instruktører klar til at vise jer, hvordan I glider ned i boldene. De har masser af bud på aktiviteter, så I får mest muligt ud af det. Sammen kan i finde lige præcis den slags aktivitet, der passer til jeres event.

Bumberz er umulige at komme til skade i, og man kan højst opleve en kilden i maven, når man ryger omkuld og triller rundt.

Boldene er alle testet og godkendt af FORCE og alle aktivister styres af uddannede Funballz instruktører. Bumperz er ganske enkelt en fantastisk unik oplevelse for både større og mindre grupper, som søger noget helt nyt og anderledes!

Der er også mulighed for at implementere Bumperz i en aktivitetsdag eller 5 Kamp.

Speed det eventuelt op, med en dværg på banen!

Læs mere...