Bourbon smagning
Bourbon is back!
Den amerikanske whisky har fået et comeback de sidste år. Det er på tide, at den gyldnes drik får sin berettiget plads i barskabet.
Det siges, at Bourbon smagsmæssigt ligger mellem skotsk malt og caribisk rom?
I har nu muligheden for at lære whiskyen godt at kende og identificere de forskellige smagsnuancer.
Bourbon eller Bourbon whisky er opkaldt efter det gamle Bourbon County i Kentucky, USA.
Den høje kvalitet på whisky fra det område var med til, at Bourbon blev en kvalitetsbetegnelse.
Bourbon whiskyen er karakteriseret ved at være fremstillet i USA, men bliver stadigvæk fortrinsvist produceret i Kentucky.
Den skal være destilleret på minimum 51 % majs. Den skal være lagret på nye fade, som er fremstillet af amerikansk hvid-eg og blevet brændt indvendigt.
I kan evt. vælge at kombinere Jeres Bourbon smagning med en lækker menu. I vil opleve, hvordan drikken komplementerer maden og det hele indgår i højere enhed.
Er I mere interesseret i avanceret spiritus, anbefaler vi en Calvados, Grappa eller Armagnac-smagning.
I kan evt. afholde flere smagninger over en periode. I får selvfølgelig et samlet godt tilbud, samt en lærerig og spændende introduktion til de forskellige typer.