array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
5 Kampen

5 Kampen

Favorit

5 kampen – skræddersyet teambuilding
5 kampen er en hel dag med underholdende teambuilding 

I får en sammenhængende dag bestående af konkurrenceprægende, sjove og mentale udfordringer - Alt afhængig af jeres ønsker til dagen.

Opgaverne har udgangspunkt i både mentale-, kreative- og klassiske teambuildings øvelser, hvor grupperne i samarbejde skal igennem forskellige øvelser for at klar opgaverne.

Alle opgaverne vil være designet præcist til Jeres behov. I bestemmer på forhånd, om opgaverne skal være fysiske og sportsprægede, matematiske og logiske eller udfordre andre kompetencer.

Opgaverne bliver opbygget så alle kan være med af dygtige teambuildings eksperter.

I bliver opdelt i hold og skal i fællesskab klare 5 forskellige større opgaver. I bestemmer selv, hvor meget konkurrence der skal være i 5 kampen. Kampen kan bestå af 5 enkeltstående opgaver eller de kan hænge sammen med et fælles resultat.

5 kampen kan have udgangspunkt i den traditionelle konkurrenceprægede kamp, som kan være fysisk krævende, eller de mere bløde og sjove aktiviteter som segway, sumobrydning, øl- og vinsmagningskonkurrence over til de mere intellektuelle udfordringer, hvor der skal bruges mere logisk sans end muskelkraft. 

Vi arrangerer gerne 5 kampen i med Jeres firmafest eller sommerfest, men den kan også fungere som et teambuildings arrangement i sig selv.

Er I en mindre gruppe eller blot ønsker færre aktiviteter og inspiration til at styrke fællesskabet forslår vi, at I tager et kig på 3 Kampen og får et tilpasset event. 

Vores festarrangør kan også arrangere hele festdagen som typisk er en sommerfest der starter med aktiviteter og slutter med middag, bar, band og dans.

Læs mere om Music & Joy der er eksperter i sommerfester og andre festarrangementer.

Kontakt os for at høre nærmere. Der er mange muligheder, og vi skal nok finde den rette løsning til Jer.

Læs mere...