array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Virtual Racing

Virtual Racing

Favorit

Virtual racing – til den indre drengerøv M/K
Skal der planlægges en sjov oplevelse med fart på? Her kan I finde Jeres indre racerkører frem og mærke suset på verdens mest berømte Formel 1 baner. Dette er simulatorer, som giver benzin i blodet.

Selve eventet bygges op omkring en traditionel grandprix, hvor I konkurrerer mod hinanden, som de professionelle Formel1 kørere.

I vil få en kort vejledning efterfulgt af en prøvekørsel. Herefter går Jeres Grandprix i gang, og det gælder naturligvis om at komme først i mål. Der vil blive stillet krav til Jeres generelle køreegenskaber, mod, strategi og overblik.

Virtual racing er velegnet som optakt til julefrokosten, firmafesten, kursus eller som led i teambuilding. Det er dagens festlige indslag, som pirrer vindergenet og sætter fart på motivationen. Her må der gerne køres med en lille promille. Vores festarrangør hjælper gerne med øvrig arrangement i forbindelse med Virutal Racing.

Vi stiller topklasse simulatorer til rådighed, enten på udvalgte locations rundt om i landet eller vi kommer med dem til Jer.

Ønsker I den "ægte" vare kan I læse mere om Go Kart der tilbydes flere forskellige steder i landet.

Læs mere...