array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Videoproduktion

Videoproduktion

Favorit

Professionel film-dokumentation
Man siger, at billeder siger mere end ord – med en video kan du fortælle rigtigt meget på meget kort tid. Det er effektiv historiefortælling, som er let at dele med Jeres medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.

En god video er optaget med professionelt kamera. Der bliver lagt et stykke arbejde i både forberedelse og efterbehandling af produktionen. Det er med til at give et gennemtænkt, professionelt udtryk, hvor lys, farve og lyd spiller sammen.

Jeres video bliver baseret på et manuskript, som I skriver i samarbejde med fotograf og evt. instruktør. Dette ligger også til grund for klipningen, og valg af evt. temamusik. I kan f.eks. også vælge at have en fortæller, som i voice-over, kan give en fortælle en mængde nyttig information om produkt eller virksomhed.

Der er ingen tvivl om, at video er et godt redskab i Jeres marketings-strategi. Der er mange fordele i forhold til PR, men f.eks. er video også populær hos internettets søgemaskiner.

Resultatet bliver en video, som I kan vise frem med stolthed og som en væsentlig del af Jeres branding. En videoproduktion kan med fordel blive kombineret med fotografering. Derigennem kan I opbygge et arkiv med fotos og film, som I løbende kan benytte til print, web eller anden fremvisning.

Kontakt os for videre information og evt. bookning. 

Læs mere...