array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Vandski

Vandski

Favorit

Fuld action på vandet
Når vejret bliver lidt bedre, kan I rigtigt komme i sommerhumør.

Inviter hele afdelingen eller ledergruppen med ud på vandet. Her vil I lære at stå på vandski. Det er udfordrende, lidt hårdt og sjovt.

Det er samtidig en god måde at styrke Jeres samarbejde på og en anderledes måde at skabe sammenhold.

Jeres vandski-instruktører gennemgår teori omkring opstart fra båd. I vil alle opleve at sidde med linen. Herfra vil I blive hevet op, mens vi er på vandet.

Når I har lært den vigtigste teori og Jeres første øvelser på vand, er det tid til at sætte det sammen og komme ud stå på vandet. Det tager som regel 2-3 forsøg før de fleste begyndere er oppe på vandskiene. Normalt holdes en 7-8 minutter ved første træk.

Når I er ude på vandet, vil I blive udsat for sjove samarbejdsøvelser og små udfordringer.

Dagen bliver afsluttet med action og sjov. I har også mulighed for at prøve at stå på det mere udfordrende wakeboard.

Alle kan være med til at vælte sig i bølgerne. Hvis der et par enkelt, som gerne vil have en rolig dag, er det naturligvis også muligt blot at sejle en tur i moderat tur eller i Speed Boat, hvis der skal turbo på drengen. Og er I helt vilde med udfordringer i det våde element, anbefaler vi Kite Surfing eller sejlads for den intense team-oplevelse. 

Vi kan ikke lære Jer at gå på vandet, men I kommer helt sikkert til at stå.  

Læs mere...