array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Transformationer

Transformationer

Favorit

Transformationer der ses!
Transformationer er bodypainting, hvor kroppen bliver malet i et tema eller som et objekt. Det er især anvendt i forbindelse med større events, hvor I vil skabe særlig opmærksomhed. F.eks. ved lancering af nye produkter, præsentationer eller ved Jeres jubilæum.

Vores dygtige paint artister skaber kreative Body Paints. I får et unikt udtryk med en flot sammenhæng. Vores artister kan transformere modellernes kroppe ind til ”levende dyr”, iføre dem ens ”skræddersyede” smoking, skabe levende "træer", objekter eller andet, som vil indgå i Jeres øvrige tema.

Der er stort set ingen grænser for kreativiteten. Vi tager udgangspunkt I Jeres ønsker. Ud fra dem laver vi skitser, så vi i samarbejde kan skabe de helt rigtige transformationer.

Body paint er formodentligt en af verdens ældste kunstformer. Men transformation er den moderne form for kropsudsmykning, som i høj grad giver fokus på Jeres budskab. De levende reklamesøjler vil helt sikkert vække opmærksomhed. Så transformationer er også et moderne marketingsmedie ud over at have en underholdende værdi.

Vores artister er landets dygtigste. Vi har desuden et stort udbud af modeller i forskellig prisklasser. Transformationerne kan evt. indgå i et danseshow, præsentere produkter og være med til at skabe en speciel stemning. Se også bodypaint og ansigstmaling

Læs mere...