array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Stunt Workshop

Stunt Workshop

Favorit

Oplev spænding ligesom på film
En stunt workshop er en spændende måde, at være i stuntmandens sko for en dag. Her vil I komme helt tæt på stuntmandens redskaber og udfordringer.

Workshoppen bliver indledt med lidt teknik og information om sikkerhed. Derefter vil I komme igennem en grundig opvarmning.

Så starter den egentlige undervisning, hvor I bliver introduceret til slagsmåls og faldteknikker.  Der vil blive inddraget forskellige rekvisitter som stole, borde, trapper, falske flasker m.m.

Der er også aktiviteter, som er bygget op omkring special effekts. Her vil I blive skudt med en sprængladning med efterfølgende semiburn (ild i ben med flammer op til hovedet).

I løbet af dagen vil I komme helt tæt på stuntmandens job og sammen få en sjov over anderledes dag. Selvom det er stunts, så er sikkerheden selvfølgelig i top.

Ligesom når der skal optages film, bliver der ikke taget chancer og alt bliver planlagt på forhånd. Vi samarbejder kun med erfarne stuntmænd og kvinder, som garanti for vellykkede stunts.

Workshoppen kan være en del af et længere teambuildingsforløb. I kan også have det som en del af et action-forløb med f.eks. bungeejumping, gokart og Teambuilding i 50 meters højde. 

Kontakt os for at få skræddersyet Jeres stunt workshop - der er garanteret spænding. 

Læs mere...