array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Stripundervisning

Stripundervisning

Favorit

Find divaen (M/K) frem og lær at strippe på den gode måde!
Vil I gerne lære, hvordan stripperen med sin forførende dans får vredet kroppen ud af tøjet på en elegant og sexet måde?

Har I nogen sinde undret Jer over, hvordan stripperen bevæger sig og ønsket at kende de små tricks?

Her har I chancen for at lære stripperens hemmeligheder – og samtidigt få en hylende sjov oplevelse.

Stripundervisning er en absolut anderledes underholdende udfordring. Her bliver I smidt ud i nye måder at bevæger Jer på. I løbet af den times som undervisningen tager, vil I blive undervist i de rigtige "moves" som typisk vil foregå med en stor som Jeres hjælperedskab. 

Stripundervisning er en typisk polterabend aktivitet, hvor alle kan være med og efter undervisningen er bruden klar til at foreføre sin gom endnu en gang.

Hele arrangementet bliver ledsaget af fængende og sensuel musik. I kan også bruge udklædningstøj til at gøre det endnu sjovere. Ligesom vi gerne sørger for forplejning, som drikkevarer og snacks efter aftale.

Stripundervisning er særligt velegnet til polterabends, tøseture eller andre lejligheder, hvor I har lyst til at bevæge Jer og få de største grineflip. Lignende arrangementer kan være pole dance.

Læs mere...