array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Storcenter Events

Storcenter Events

Favorit

Underholdning til hele året til store og små
Vores kundeevents tiltrækker kunder fra store områder. Så vil I gerne gøre noget særligt for Jeres kunder/gæster, har vi de helt rigtige events til Jeres storcenter.

Vi kan tilbyde det helt store sortiment lige fra store juleshows og julemanden, inden og udendørs Tivoli, rollespil og temaevents. Derudover har vi et stort udbud af forskellig underholdning som f.eks. klovne, tryllekunstnere, fupfotografer eller meget, meget mere.

 I kan også få musik lige fra den lille jazz duo, til kendte danske bands og musikere, coverbands og det helt store bigband. Måske vil et danseshow passe til eller hvad med fælles Zumba-undervisning? Kun fantasien sætter grænserne.

Skal der ske noget særligt i storcenteret – enten til jul eller sommer? Eller i forbindelse med udsalg eller mærkedag? God underholdning kan fylde centeret op og skabe gode kunderelationer.

Vi arrangerer også skattejagte for alle børnene eller igangsætter kreative aktiviteter.

Vi leverer alt i forbindelse med Jeres storcenter event også på den praktiske side som scene, lyd og lys, dekorationer og promotion-personale.

Kontakt vores eventbureau for en helt uforpligtigende snak om de mange muligheder. Vi har mange års erfaring med afholdelse af større events og er Jeres garanti for, at der er styr på både detaljer og det store overblik. 

Læs mere...