array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Stomp Event Stomp Event Stomp Event Stomp Event Stomp Event

Stomp Event

Favorit

Stomp Event med energisk instruktør
Stomp er blevet berømt efter verdenskendte Stomp shows har turneret verdenen rundt. Ved brug af atypiske instrumenter fra hverdagen frembringes lyde som i fællesskab danner en flot samklang. Instrumenter der benyttes til Stomp eventet er fx. spande, bestik, dåser, klappen i hænder, poser etc. Kort sagt, alt hvad man kan forestille sig og som afgiver en lyd.

Stomp stiller ikke krav til forudgående musikalsk erfaring, fysik eller alder. De fleste råder over en musikalitet og evnen til at lege. Det er dog meget få, der formår at få disse sider stimuleret i en travl hverdag, men nu har I muligheden og samtidig giver det jer stor glæde og overskud.

Stomp Event leveres af energismittende instruktør (også set på TV3) som introducerer jer til et rytmisk samspil. I starter med forskellige rytmiske øvelser og bliver introduceret til de alternative instrumenter og til slut munder alle anstrengelserne ud i et hæsblæsende sammenspil.

Der garanteres en sjov oplevelse som alt sammen servereres med fantastisk energi og humor.

Stomp Event er et perfekt afbræk til kursusdagen og kan også være en forrygende start på julefrokosten eller firmafesten.

Bestem selv om I efterfølgende ønsker, at fremvise resultatet for et publikum, eller vælge at fokusere på den gode fælles oplevelse.

Læs mere...