array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Stand Up

Stand Up

Favorit

Stand-up-comedy er garanti for træning af lattermusklen
Stand-up-comedy er en moderne form for scenekomik. Showet er minimalistisk med kun enkle virkemidler. Komikeren vil involvere, provokere og underholde Jer med sin evne til at spille andre roller.

I møder komikeren alene på scenen kun udstyret med en mikrofon. Det vigtigst hjælpemiddel er komikerens evne til at formidle sin humor og fortællinger. Vores komikere inddrager også gerne Jer, som sit publikum, med frække og sjove kommentarer.

Standupkomikerne forandrede mediebilledet i Danmark op igennem 90'erne. Der blev født store stjerner, og talenter blev udviklet. Hvoraf mange stadigvæk er aktive i dag, både inden for genren, men også inden for andre underholdningsretninger.

Hos os kan I booke en række forskellige standup komikere med hvert deres speciale. Det er altid muligt at få lavet skræddersyede shows med udvalgte temaer.

Et standup show er underholdning, men kan også være en mulighed for at sætte fokus på områder, som er sværere at tale om. Der skabes fællesskab, når man griner sammen, og der åbnes op for samtalen.

Standup er en yndet underholdning ved firmajulefrokosten, men er velegnet til at alle lejligheder, hvor I har brug for at godt grin, f.eks. som et indslag på kursus eller workshop.

Der kan med fordel også bestilles professionel lyd og lys, eller et standup kan indgå i en længere række af underholdning, f.eks. serveringstjener eller I kan leje en skuespiller

Læs mere...