array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
SoftIce

SoftIce

Favorit

Softice i lange baner – det kan I li’!
Vil I forkæle hele firmaet? Skal der være en anderledes dessert til firmajulefrokosten, sommerfesten eller andre af firmaets events? Eller måske skal der være noget særligt til børnene på firmativoli dagen? Det kan også være en iskold eftermiddagssnack på konferencen eller til workshoppen?

Vi leverer et udvalg i softicemaskiner. Fælles for maskinerne er, at de producerer den lækre forfriskende softice, som vi alle sammen elsker. Vi finder den rigtige maskine til Jer, så det passer med Jeres antal.

Som udgangspunkt beregnes to små softice pr. person. Men vi leverer altid ekstra is, vafler og tilbehør, som back-up, hvis der går ædegilde i den.

Softicemaskinerne leveres direkte til Jer med softice-mix, vafler samt drys og dyp efter ønske. I kan leje softice-maskinerne til Jeres event. Vi sørger for nødvendig information og instruktion.

I kan altså vælge selvbetjening eller at vi sørger for at lave de lækre softice. Vores charmerende personale laver byens flotteste softice – næsten lige så store, som man kan drømme om.

Læs mere...