array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Shadow Hotel

Shadow Hotel

Favorit

Spænding på Shadow Hotel
Dette spil giver Jer mulighed for en spændende aktivitet, hvor I alle kan deltage. Her er mulighed for at bruge Jeres samarbejdsevne, indlevelsesevne, logiske og kreative sans.

Det er underholdning, men med flere klassiske teambuildings elementer præsenteret på en social og underholdende måde. 

Der er begået et mord nær Shadow Hotel. Sagen er allerede efterforsket af politiet. I har fået fingrene i politiets notater, så nu er det Jeres opgave at hjælpe politiet til at få alle brikkerne til at gå op og løse mordgåden.

I skal udforske Jeres evner som detektiver. I skal opdage spor, men hele tiden huske på, at alting ikke er, som det ser ud.

Denne aktivitet er ikke kun en underholdende aktivitet og alternativ teambuilding. I vil lære hinanden at kende i nye roller og ud over gys, vil spillet helt sikkert give en masse grin.

Shadow Hotel findes i en version, som er direkte målrettet til erhvervslivet og teambuilding. Her medfølger papirer til opfølgning og evaluering, derfor er den velegnet som teambuilding med målbare resultater.

Hvis I har udenlandske deltagere blandt Jer, kan spillet ud over dansk også fås på engelsk. 

Læs mere...