array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Segway Teambuilding

Segway Teambuilding

Favorit

Teambuilding og Events med Segways
Segway er det ultimative futuristiske transportmiddel, og nu kan du lave underholdende teamevents overalt i landet.

Arrangement med Segway har den store fordel at alle deltager på lige fod, og vi får 99,5% med hver gang fordi det ikke kræver forkundskaber eller speciel viden/fysik. Derfor egner det sig rigtig godt til større selskaber, hvor alle får en fælles oplevelse af samarbejde, kommunikation og strategi på lige vilkår.

På location har vi bygget banerne før I ankommer – Når I ankommer byder vi på fri drikkevarer (softdrinks) og herefter vil vores instruktør byde velkommen og lave en kort teknisk gennemgang af Segwayen samt sikkerhedsbriefing før vi gør i gang med kernen – at komme op og lære at køre på Segway…

Vi laver så en individuelt tilpasset individuel optræning af alle, hvilket varer et par minutter pr. person indtil vi vurderer hver enkelt kan navigere rundt sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Dette plejer at være ganske underholdende – især at se på J

Når alle er sikkert kørende på Segway, deler vi jer i teams med ca. 4-5 personer på hver. Dette er erfaringsmæssigt den optimale teamstørrelse og starter herefter op med at få valgt en ”Teamkaptajn” samt en såkaldt ”Counter” på hvert Team. 

Vi instruktører viser derefter banen ved en gennemkørsel, og herefter testkører kaptajnerne banen under eget teams kyndige vejledning – og alle på teamet får herefter en runde sammen med eget team under kaptajnens instruktion, før vi med et lille taktikmøde på holdet, og præcision af spilleregler starter teambuilding session 1 - en stafetkonkurrence med fokus på kommunikation. 

Herefter er arrangementet bygget op med yderligere en heat/session med fokus på Samarbejde og hvis tiden byder det en Session 3 som finale med fokus på Taktik baseret på det erfarne fra de 2 andre sessioner.

Hver session er bygget op, så de bliver mere og mere udfordrende for holdene, herunder nye tilpassede forhindringer, mindquests m.m.  Vi kårer slutteligt et vinderhold, som løber med æren og hæder fra kollegaerne.

Læs mere...