array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Rulleski

Rulleski

Favorit

Rulleski: Helt ude og rulle
Vil I gerne have en anderledes udendørs aktivitet, hvor I alle sammen bliver udfordret? Så skulle I prøve at stå på rulleski.

Rulleski er en slags ski, men har hjul på og kan bruges uden sne. Typisk har de været brugt af langrendsløbere og skiskytter, når de har trænet om sommeren. Skiene er normalt ca. 70-80 cm lange. De har et hjul i hver ende af skiene.

Skiene er normalt produceret af aluminium og carbon, mens hjulene er af en eller anden form for gummiblanding. Der findes forskellige størrelse hjul, jo bredere hjulene er, jo langsommere fart.

Man benytter samme typer støvler og bindinger som på langrendsski.

I vil blive instrueret i forskellig rulleski-teknikker. Når den er på plads, får I en supereffektiv helkropstræning. Den træner konditionen effektivt og er skånsom over for kroppen, så der undgås skader.

I bestemmer selv, hvor meget konkurrence-element, der skal være. Det er svært ikke at blive grebet af konkurrence, men kan f.eks. være en holdkonkurrence, hvor I skal sørge for at motivere hinanden til at komme i mål.

Ud over at være meget underholdende træning er det også god træning inden I skal ud og stå på langrendsski. Rulleski er desuden fin at kombinere med anden fysisk aktititet som mountainbike eller vandski

Læs mere...